- 24 september 2018
- | Bron: Bakery
BELGIUM BAKERY AWARDS 2018
Categorie: luxebrood
Bakkerij: Le fournil du moulin
Naam creatie: Le courbeteux
Beschrijving: Brood met abrikozen, vijgen en zonnebloempitten
BELGIUM BAKERY AWARDS 2018
Categorie: luxebrood
Bakkerij: Le fournil du moulin
Naam creatie: Le courbeteux
Beschrijving: Brood met abrikozen, vijgen en zonnebloempitten
Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.