- 13 oktober 2022
- | Bron: Bakery
De nieuwe tompouceplakken van Van der Pol, een smaakvolle totaaloplossing
De vitrine van uw bakkerswinkel is niet compleet zonder krakend verse tompoucen. Toch vormt het maken van de knapperige korst een uitdaging voor veel bakkers. Met zijn bevroren bake-off tompouceplakken biedt Van der Pol nu een mooie totaaloplossing. De plakken worden op maat geleverd, uitgerold en geperforeerd. Het enige wat u nog hoeft te doen, is afbakken en afwerken - met of zonder eigen twist.

Boterdeegspecialist
Het Nederlandse Van der Pol werd opgericht in 1885. Samen met zusterbedrijf Royal VIVBuisman maakt de familieonderneming vandaag deel uit van Van Ballegooijen Foods. Royal VIVBuisman produceert boter en melkvetproducten terwijl Van der Pol deze boter met zijn volle smaak verwerkt in haar deegproducten, van bladerdeeg en croissantdeeg tot cookie dough. Sinds 1987 mag Van der Pol zich ook ‘Hofleverancier’ noemen, een onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit, onderschreven door de koning.
Ambachtelijk recept
De bevroren bake-off tompouceplakken van Van der Pol (afmeting: 380 x 115 mm - dikte van 3 mm) worden geproduceerd volgens ambachtelijk recept op moderne lijnen, met natuurlijke ingrediënten en zijn te herkennen aan de volle geur en smaak van Nederlandse roomboter.
Deze gebruiksvriendelijke plakken leveren behoorlijk wat tijdwinst op. Want door aan de slag te gaan met kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle halffabricaten houdt u tijd over die u kunt inzetten om creatieve en onderscheidende tompoucen te maken. Bovendien kunt u flexibeler produceren doordat u de tompouceplakken altijd achter de hand heeft in uw vriezer. Makkelijk toch!
