- 01 september 2023
- | Bron: Bakery
Het geheim van de heerlijke koffiekoeken bij Bakkerij Bollen
het kwalitatieve freeze tolerant croissantdeeg van Van der Pol

Sinds 1995 verwent Bakkerij Bollen uit Riemst hun klanten uit de gemeente en omstreken met een unieke smaakbeleving van hun ambachtelijke producten. Hun geheim recept? De volle roombotersmaak van het croissantdeeg van Van der Pol. De hoogwaardige kwaliteit van de diepgevroren gebruiksklare deegblokken biedt elke bakker een perfecte basis voor een heerlijk gevulde toonbank.
Efficiënt en vol van smaak
De mogelijkheden met de gelamineerde degen van Van der Pol zijn legio. Al meer dan zes jaar maakt Bakkerij Bollen uit Riemst gebruik van het roomboter- en margarinedeeg in diepvrieshalffabricaat. "Het ontdooide deeg is onmiddellijk gebruiksklaar en kan gemakkelijk uitgerold en verwerkt worden, ideaal om grote aantallen te produceren", vertelt bakker Stefan. "Het deeg is freeze-tolerant, wat betekent dat het deeg na verwerking nog éénmaal kan worden ingevroren. Dankzij de constante werking en kwaliteit van het deeg, proeven klanten steeds dezelfde heerlijke botersmaak en luchtige structuur."

Tijdbesparend en grenzeloze creativiteit
Het maken van blader- en croissantdeeg vereist tijd, vaardigheid en toewijding. In deze tijden is het vinden van ervaren vakmensen geen vanzelfsprekendheid. Met de gebruiksklare, diepgevroren degen van Van der Pol bespaart u tijd en kunt u uw vakpersoneel efficiënter inzetten. Traiteur Bakkerij Bollen wordt mee uitgebaat door de bakkerszoon Cederic die zich toelegt op het traiteurgedeelte. Ook hij gebruikt het gerezen bladerdeeg voor de creatie van onder andere heerlijke hapjes. Met het gebruiksklare deeg kan elke bakker, traiteur e.d. onmiddellijk lekkernijen creëren met ruimte voor creatieve vrijheid. Het uitgebreide assortiment van Van der Pol sluit perfect aan bij de specifieke wensen van de klant.

