- 06 april 2021
- | Bron: Delicatesse
Laat de zon in je bord met DELINO
Sausenproducent DELINO brengt lente in onze gerechten. Het vaste assortiment met de gekende Bieslookvinaigrette en Honingmosterdvinaigrette en de zoetzure Sweet Chili Wok & Dip, is opnieuw vervolledigd met de DELINO seizoensvinaigrettes. Zo kunnen we terug genieten van de zuiderse Thousand Islandsvinaigrette en van de smaakvolle Light vinaigrette met Tuinkruiden. Ook de zachte DELINO Mosselsaus staat weer in het schap. In een handomdraai toveren we met de DELINO-vinaigrettes elk gerecht om van lekker naar overheerlijk! De DELINO-vinaigrettes zijn voor consumenten beschikbaar in de elegante 300 ml flesjes. Exclusief voor de zelfstandige retailer/slager/traiteur of delicatessezaak. Bestel ze bij uw DELINO-groothandel.
Receptidee:
GEGRILDE BEENHAMSALADE MET TOMATEN & ASPERGES
Ingrediënten
- 8 plakken beenham van 80g elk
- 4 dl Bieslookvinaigrette van Delino
of - 4 dl Light Vinaigrette met Tuinkruiden
- 120 croutons
Voor de salade
- 16 beetgaar gekookte groene asperges
- 800 g varia aan tomaten: gele, rode kerstomaat, zwarte tomaat, c-tomaat
- 5 g grof zeezout en zwarte peper uit de molen
Instructies
- Verwarm uw grillpan en grill er de beenham in.
- Snijd de tomaten in plakjes en in kwartjes, de asperges in gelijke stukken en meng dit alles samen met de Bieslookvinaigrette. Breng op smaak met peper en zout.
Presentatie
- Schik de tomatensalade met daarop de gegrilde beenham, koud of warm.
- Tip: voor dit recept kan je kiezen tussen de DELINO Bieslookvinaigrette of de DELINO Light Vinaigrette met Tuinkruiden, door hun kruiding beide unieke producten.
Ontdek onze volledige productrange en recepten op onze site. Omdat smaak belangrijk is.