- 24 mei 2017
- | Bron: Foodprocess
Hygiene door cavitatie
Ultrasoon reinigen in de voedingsindustrie

De Belgische chemiegroep Christeyns lanceert een innovatief reinigings- en desinfectiesysteem voor de voedingsindustrie op basis van ultrasone technologie in combinatie met chemie, dat reinigingsprocessen aanzienlijk verkort, verbetert en automatiseert. Door middel van cavitatie in combinatie met hoge temperaturen en aangepaste detergenten worden vuil en vet gemakkelijk verwijderd, en worden micro-organismen en biofilms geëlimineerd. Het ultrasone systeem kan in-lijn worden opgesteld, waardoor de reiniging en desinfectie snel én volledig automatisch gebeurt. Een duurzame oplossing dus, die tijd, energie, chemie én water bespaart. Ideaal voor moeilijk te reinigen kritische tools zoals vleeshaken, kaasvormen, hamvormen en mobiele apparatuur. Meer info op www.christeyns.com/nl. Interesse? Neem contact op met pedro.pisonier@christeyns.com of bel +32 (0)9 223 38 71.