- 27 oktober 2017
- | Bron: Foodprocess
Endress+Hauser neemt intrek in nieuw gebouw
200 meter verderop in zelfde straat

Endress+Hauser, specialist in procesinstrumenten, verklaarde eind oktober haar nieuwe BeLux-kantoorgebouw voor geopend in het bijzijn van de Raad van Bestuur, politici, partners en de tachtig medewerkers van het bedrijf. De onderneming blijft centraal in ons land gelegen; in de Carlistraat in Brussel, waar ook het vorige verkoopkantoor al gevestigd was. Zo hoeven de werknemers niet te verhuizen en kunnen zij de BeLux-klanten nog altijd optimaal bedienen. “Het nieuwe kantorencomplex was een noodzaak”, zegt Johan Puimège, managing director van Endress+Hauser België/Luxemburg tijdens de openingsceremonie. “Het moest onze sterk groeiende onderneming huisvesten en een stimulerende omgeving zijn voor zowel onze medewerkers als onze klanten en partners.” Dat resulteerde uiteindelijk in een innovatief state-of-the-art gebouw met vier verdiepingen en een totale oppervlakte van 3.600 vierkante meter. Het is gebouwd volgens de passiefnormen en er zijn zowel grote als kleine vergaderruimten geïntegreerd in de open plan offices. Onder meer Klaus Endress (Supervisory Board President Endress+Hauser Group) en Matthias Altendorf (CEO Endress+Hauser Group) zakten voor de inauguratie naar ons land af, om samen met Johan Puimège het lint door te knippen.