Seminarie Listeria in de voedingsindustrie

Op 21 november in de Communicatiecampus in Gent

Listeria monocytogenes is een bacterie die de infectieziekte Listeriose veroorzaakt. De bacterie wordt vaak aangetroffen in rauwe voedingsproducten zoals melk, vlees, gevogelte, vis, rauwe groenten en fruit. Listeria heeft het vermogen om te overleven tijdens koeling en zelfs bij temperaturen van 1°C. De bacterie kan dus een belangrijk risico vormen voor de volksgezondheid. Los van de gezondheidsproblemen, kunnen uitbraken ook leiden tot product recalls, productiestilstanden en een zwaar beschadigde merkreputatie.

Christeyns Food Hygiene organiseert een wetenschappelijk seminarie over dit belangrijke voedselveiligheidsprobleem. Gastsprekers van onder andere Campden BRI, Universiteit Gent en ILVO schetsen de problemen rond Listeria en bieden mogelijke oplossingen voor optimale preventie en controle.

Het seminarie is bedoeld voor alle werknemers in de voedingsindustrie die verantwoordelijk zijn voor voedselveiligheid en kwaliteit (kwaliteitsmanagers, productiemanagers ...).

Het event vindt plaats op donderdag 21 november 2019, van 9 tot 15.30 uur in de Sint-Denijslaan 485 in Gent. Het seminarie is gratis voor bestaande klanten van Christeyns. Anderen betalen 35 euro. Meer informatie en het voorlopige programma vindt u hier : www.christeyns.com/listeria-seminar.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.