- 18 november 2021
- | 2 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
FOOD PROCESS SEMINAR
HOE MAAK IK MIJN VOEDINGSBEDRIJF FUTUREPROOF?
REGISTREER UW GRATIS DEELNAME AAN HET FOOD PROCESS SEMINAR
De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. De wereldbevolking stijgt, dus meer monden moeten worden gevoed. Bovendien zijn de eisen voor de productie steeds strenger, is er een tekort aan technische werkkrachten, zijn consumenten kritischer naar de oorsprong en ecologische afdruk van hun aankopen toe en ga zo maar door.
Hoe wapent u uw bedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst?
Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!
PROGRAMMA - CASES EN SPREKERS
Wij besloten om ons voor het neutrale lezingenprogramma van dit event te focussen op drie domeinen: duurzaamheid, technologie en mensen. Daarvoor schakelen we telkens een aantal experts ter zake in.
DUURZAAMHEID
Energiebesparingen in de productie - Dirk Van den Broecke (Fevia Vlaanderen)
TECHNOLOGIE
Voedselveilige infrastructuur - Johan Roels (EHEDG, European Hygienic Engineering & Design Group)
Ondersteuning via Augmented of Mixed Reality - Fabian Di Fiore (Flanders Make - UHasselt)
MENSEN
Human-centered food organisation - Lieven Eeckelaert (Workitects) en Karl Boumans (Flanders’ FOOD)
Loopbaanfonds voor werkgevers en werknemers - Lieve Ruelens (Alimento)
DEBAT
We sluiten het lezingengedeelte af met een debat, waarin drie managers van vooruitstrevende voedingsfabrieken hun eigen uitdagingen en aanpak over de drie thema's, duurzaamheid, technologie en mensen, delen.
- Johan Dekeyzer, CEO van het vleesverwerkend bedrijf Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare
- Pepijn Verhaeghe, voormalig operational excellence manager MCOF (Margarines, Culinary Oils and Fats) bij Vandemoortele Izegem
- Stijn Van Laere, manager bierbereiding bij Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck in Izegem
PRAKTISCHE INFO
Datum: 18 november 2021
Locatie: Bierkasteel Izegem (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck) - Brouwerijstraat 1, Izegem
doelgroep
Producenten van levensmiddelen | Toeleveranciers van producten of diensten | machinebouwers | medewerkers universiteiten en onderzoeksinstituten | overheid | studenten
OPTIE
Als deelnemer kunt u ook een unieke kijk nemen achter de schermen van de brouwerij Van Honsebrouck, de modernste brouwerij van Europa. Onder begeleiding van een professionele gids wordt elke stap van het brouwproces doorlopen. Na het bezoek krijgt u nog een attentie. (Brouwerijbezoek enkel mogelijk mits voldoende deelnemers)
HEEFT U VRAGEN?

Voor alle bijkomende informatie over het PMG FoodProcess Seminar
Contacteer Wouter Verheecke
Tel: +32 (0)50/24.04.04
Mail: wou@pmg.be