FOOD PROCESS SEMINAR

18/11/2021 - 18/11/2021

 

FOOD PROCESS SEMINAR

HOE MAAK IK MIJN VOEDINGSBEDRIJF FUTUREPROOF?

foodprocessseminar

REGISTREER UW GRATIS DEELNAME AAN HET FOOD PROCESS SEMINAR

De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. De wereldbevolking stijgt, dus meer monden moeten worden gevoed. Bovendien zijn de eisen voor de productie steeds strenger, is er een tekort aan technische werkkrachten, zijn consumenten kritischer naar de oorsprong en ecologische afdruk van hun aankopen toe en ga zo maar door. 

Hoe wapent u uw bedrijf het best tegen de uitdagingen van de toekomst?
Het PMG Food Process Seminar hoopt u daarop het antwoord te bieden!

PROGRAMMA - CASES EN SPREKERS

Wij besloten om ons voor het neutrale lezingenprogramma van dit event te focussen op drie domeinen: duurzaamheid, technologie en mensen. Daarvoor schakelen we telkens een aantal experts ter zake in.

DUURZAAMHEID
Energiebesparingen in de productie - Dirk Van den Broecke (Fevia Vlaanderen)

TECHNOLOGIE
Voedselveilige infrastructuur - Johan Roels (EHEDG, European Hygienic Engineering & Design Group)
Ondersteuning via Augmented of Mixed Reality - Fabian Di Fiore (Flanders Make - UHasselt)

MENSEN
Human-centered food organisation - Lieven Eeckelaert (Workitects) en Karl Boumans (Flanders’ FOOD)
Loopbaanfonds voor werkgevers en werknemers - Lieve Ruelens (Alimento)

Waarom bijwonen?

DEBAT

We sluiten het lezingengedeelte af met een debat, waarin drie managers van vooruitstrevende voedingsfabrieken hun eigen uitdagingen en aanpak over de drie thema's, duurzaamheid, technologie en mensen, delen.

  • Johan Dekeyzer, CEO van het vleesverwerkend bedrijf Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare
  • Pepijn Verhaeghe, voormalig operational excellence manager MCOF (Margarines, Culinary Oils and Fats) bij Vandemoortele Izegem
  • Stijn Van Laere, manager bierbereiding bij Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck in Izegem

meer info

PRAKTISCHE INFO

Datum: 18 november 2021 
Locatie: Bierkasteel Izegem (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck) - Brouwerijstraat 1, Izegem

Meer praktische info

doelgroep

Producenten van levensmiddelen | Toeleveranciers van producten of diensten | machinebouwers | medewerkers universiteiten en onderzoeksinstituten | overheid | studenten

SCHRIJF U HIER METEEN IN

OPTIE

Als deelnemer kunt u ook een unieke kijk nemen achter de schermen van de brouwerij Van Honsebrouck,  de modernste brouwerij van Europa. Onder begeleiding van een professionele gids wordt elke stap van het brouwproces doorlopen. Na het bezoek krijgt u nog een attentie. (Brouwerijbezoek enkel mogelijk mits voldoende deelnemers)

In samenwerking met

 smnr

HEEFT U VRAGEN?

wouEVENEMENT
Voor alle bijkomende informatie over het PMG FoodProcess Seminar
Contacteer Wouter Verheecke
Tel: +32 (0)50/24.04.04
Mail: wou@pmg.be

PMG FOOD PROCESS Seminar 2021

18/11/2021
bierkasteel
brouwerijstraat 1
izegem
Georganiseerd door Food Process
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.