culinair tafelen met Delino honingcitroensaus

Zoetzure saus met citroen en echte honing, verrijkt met bruin bier, balsamico azijn en fijne kruiden als tijm, laurierblad… Verkrijgbaar in een emmertje van 3 kg. 

Lamsfilet met kruidenkorstje en Honingcitroensaus

delinoIngrediënten

  • 4 lamsfilet van 160g elk
  • 50 g boter
  • 300 g oesterzwammen in reepjes
  • 4 dl Honingcitroensaus van Delino

Voor de kruidenkorst:

  • 20 g muntblaadjes
  • 20 g peterselie
  • 20 g pijpajuin
  • 1 teentje look
  • 1 sjalot, fijn versnipperd
  • 1 dl Honingcitroensaus van DELINO

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten voor de kruidenkorst en hak ze fijn. Meng met de Honingcitroensaus.
  • Warm de oven voor op 160°C.
  • Warm de pan en smelt er de boter in. Kleur de lamsfilets aan. Schik in een ovenschaal en verdeel er de kruiden over. Gaar nog wat verder.
  • Bak in de vleespan de oesterzwam en schik daarop de lamsfilet.
  • Serveer met gebakken krieltjes.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Professional Media Group 

Professional Media Group maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.