- 13 september 2021
- | Bron: Foodservices
GENIET VAN DE AUTHENTIEKE SMAAK VAN SUD'N'SOL
Halfgedroogde gemarineerde tomaatjes: De Sud’n’Sol tomaatklassieker zijn niet weg te denken uit de keuken. De verse tomaten worden na versnijden en kruiden op milde temperatuur gedroogd voor 10 uur. Zo creëren we een unieke vruchtstructuur en een heerlijke geconcentreerde tomatensmaak, perfect in balans met kruiden die in het vruchtvlees trekken.
filosofie van de pioniers

van de tapenade
Kwaliteit start bij de basis
Door op de juiste plaats en het juiste moment te oogsten starten we met grondstoffen boordevol smaak en natuurlijke vitamines. We laten zo min mogelijk tijd tussen het oogsten en het verwerken van de groenten, om de vitamines en de optimale structuur maximaal te behouden.
Zo telen we onze tomaten in het mediterrane zuiden, de bakermat van de smaak. We streven ernaar om altijd pure producten op uw bord te krijgen - gerijpt onder de mediterrane zon.
Culinair Vakmanschap
Zoals onze slogan het betaamt – Sud'n'Sol, authentic slow food – is tijd cruciaal in onze processen. We gebruiken dan ook traditionele methodes in combinatie met de laatste rooster- en droogtechnieken. Zo grillen we onze groenten smaakvol en worden ze op lage temperaturen gegaard. Na het drogen worden ze gemarineerd in een authentieke marinade met kruiden en koolzaadolie. De groenten worden zo bereid volgens de slow food principes: zonder additieven of bewaarmiddelen, puur natuur.
Tijd om te genieten
Onze groenten- en fruitcreaties, tapenades, pesto's en andere heerlijke authentic food creaties steken boordevol smaak en zijn makkelijk te verwerken in gezonde gerechten. Een gezonde levensstijl begint bij het kiezen van de juiste producten. Maak tijd voor jezelf en begin met genieten!